Bozk (2019) - dráma, romantický

foto: net 

Filmové parametre:

Originál názov: After

Preklad:  Bozk (2019)

Čas: 106  minút

Krajina: USA

Žáner: dráma, romantický 

 

Technické parametre: 

Hudba: Justin Caine Burnett

Kamera: Tom BettertonAdam Silver

Predloha (kniha): Anna Todd 

Réžia:  Jenny Gage

Scenár: Susan McMartinTamara Chestna

 

Herecké obsadenie: 

Josephine Langford – Tessa (mladšia)

Hero Fiennes Tiffin – Harding Scott

Khadijha Red Thunder – Steph

Dylan Arnold – Noah

 

Hodnotenie: 3/5 (priemer)

 

Film: https://www.csfd.cz/film/641348-after-polibek/prehled/

 

Výstraha!!! Popis filmu nižšie spomina detaily!

 

Tessa (Josephine Langfordpatrí medzi dievčatá, ktoré si potrpia na vzdelaní, výchove a predstavujú študentky idúce žiarivým príkladom. Jej dlhoročný priateľ Noah (Dylan Arnold) ju v jej predsavzatí a cieľoch plne podporuje a ona ani len neuvažuje, že by ho za niekoho vymenila. (Nakoľko jej ho vybrala jej mama, tak máva pochybnosti, či je to ten pravý muž pre ňu, ale keďže nie je zvyknutá sa priečiť, tak sa podriaďuje jej vôli). 

 

Keď spoznáva arogantného a drzého Hardinga Scotta (Hero Fiennes Tiffinjej život sa od základov postupne zmení. Najprv ho považuje za nesmierne arogantného, ale čím viac ho spoznáva, tým väčšmi zisťuje, že ju neodolateľne priťahuje. (Hlavný hrdina mi nebol sympatický ani trochu, polovicu filmu sa choval ako schizofrenik a to mi prekážalo viac, než som bola ochotná uniesť. Tessa si rozhodne zaslúžila lepšieho chalana). Hoci bola pripravená jej frajerovi o ich začínajúcom vzťahu povedať, on ju vysmeje a tak sa rozhodne to s ním ukončiť. Lenže Hardin k nej prechováva city, ktoré si najprv odmieta priznať. Obaja k sebe pociťujú silnú príťažlivosť, čo vedie k rozchodu s Noahom.

 

Hoci Tessa uverila, že ich láske nič nebráni v ceste, na povrch nečakane vyplávajú skutočnosti a ona si uvedomí, že pre neho bola len figúrkou, ktorú posúval po šachovnici. (Hardina som síce nemala v láske, ale vtedy mi ho prišlo úprimne ľúto, nakoľko ju mal rád a bolo na ňom vidieť, aký bol zdrvený, keď mu nedokázala odpustiť). Cesta ju zavedie znova domov k svojej mame a k Noahovi, aj keď zostanú už len kamaráti. Hardin predsa len od nej dostane druhú šancu, aby jej mohol dokázať, že hra sa dávno skončila a to čo v sebe cíti, je nefalšovaná a pravá láska, 




 Fotogaléria: 



















Foto a text: pb

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára